طرز تهیه پاناکوتا انبه؛ یک دسر خوشمزه و پرطرفدار
طرز تهیه پاناکوتا انبه؛ یک دسر خوشمزه و پرطرفدار |
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاناکوتا انبه، یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیا است. در واقع پاناکوتا با انواع میوه و ترکیب خامه و شیر تهیه میشود که امروز میخواهیم رسپی پاناکوتا انبه را به شما آموزش دهیم. این دسر معروف و خوش طعم برای افرادی که طرفدار میوه انبه هستند، بسیار عالی است. همچنین علاوه بر طعم عالی و فوق العاده این دسر، میتوان به خاصیت مفید آن به دلیل وجود شیر و انبه اشاره کرد. مطمئنا این دسر خوشمزه برای کودکان نیز بسیار عالی خواهد بود و از طرفداران آن خواهند شد. میتوانید این دسر فوق العاده و خوشمزه را در منزل به راحتی آماده و سرو کنید.
مواد لازم انبه: ۱ عدد طرز تهیه ژله انبه را با آب جوش مخلوط و هم بزنید تا کاملا حل شود. انبه را پوست کرده و ریز خرد کنید. سپس انبه را با شیر و شکر مخلوط کنید. بعد از خنک شدن ژله انبه، مخلوط شیر را به ژله اضافه و هم بزنید. قالب مورد نظر خود را کمی چرب کنید. مایه پاناکوتا را در داخل آن بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود. منبع: غذالند انتهای پیام/ |
- ۹۹/۱۰/۱۶