فروشگاه

فروشگاه

فروشگاه

فروشگاه

کلمات کلیدی

دلایل بی میلی زوجین برای فرزندآوری

بهترین ساعت های مچی زنانه امسال

آرایش چشم ساده و ملایم دخترانه

nfts

nft

new Metavarse

Metavarse

Metarooksًٍُِ

رنگ مو و آرایش صورت را چگونه ست کنیم؟

بهترین راه تست کردن عطر

برخورد صحیح با انواع همکارهای بد در محیط های کاری

۱۰ نشانه مخفی ابتلا به تیروئید

تغذیه ی مناسب برای دانش آموزان

ده راهکار برای بار آوردن دختری با اعتماد به نفس

طرز تهیه شکوفه قند شیرینی مخصوص نوروز

صرفه جویی در مصرف آب هنگام حمام کردن

کدام فناوری‌ ایلان ماسک را ثروتمندترین فرد جهان کرد؟

تاکسی هوایی جنرال موتورز رونمایی شد

فناوری‌های پوشیدنی برای تشخیص ابتلا به کرونا

احتمال وجود موجودات فضایی افزایش یافت

سرانجام ساخت پروژه‌های هنری درباره شهید سردار سلیمانی چه شد؟

فرم حضور در جشنواره فیلم فجر را پر کرده‌ایم

مدیری از پخش ادامه فصل چهارم «دورهمی» خبر داد

چه سریال‌هایی زمستان ۹۹ از تلویزیون پخش می‌شوند؟

درباره وضعیت مسافرانِ سفر یک‌طرفه به مریخ

سریال دل؛ فیلمفارسیِ کشدار با آرایش غلیظ

تلفن های همراه پوشیدنی در راهند

اختصاص تسهیلات ۲۰ میلیاردی برای خرید از نمایشگاه ساخت داخل

پد شارژکنندۀ بی‌سیم WCP-700

به یکی از قطب‌های درمان ناباروری تبدیل شده‌ایم

آخرین مطالب

طرز تهیه پاناکوتا انبه؛ یک دسر خوشمزه و پرطرفدار

فروشگاه فروشگاه | سه شنبه, ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۰۹:۰۳ ق.ظ

طرز تهیه پاناکوتا انبه؛ یک دسر خوشمزه و پرطرفدار

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاناکوتا انبه، یکی از دسر‌های خوشمزه و پرطرفدار ایتالیا است. در واقع پاناکوتا با انواع میوه و ترکیب خامه و شیر تهیه می‌شود که امروز می‌خواهیم رسپی پاناکوتا انبه را به شما آموزش دهیم. این دسر معروف و خوش طعم برای افرادی که طرفدار میوه انبه هستند، بسیار عالی است. همچنین علاوه بر طعم عالی و فوق العاده این دسر، می‌توان به خاصیت مفید آن به دلیل وجود شیر و انبه اشاره کرد. مطمئنا این دسر خوشمزه برای کودکان نیز بسیار عالی خواهد بود و از طرفداران آن خواهند شد. می‌توانید این دسر فوق العاده و خوشمزه را در منزل به راحتی آماده و سرو کنید.


 

 

فروشگاه اسباب بازی

فروشگاه لیدی مد

فروشگاه رابوکالا

فروشگاه خانه چین


مواد لازم

انبه: ۱ عدد
ژله انبه: ۱ بسته
آب جوش: ۱٫۵ لیوان
شیر: ۱ لیوان
شکر: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ژله انبه را با آب جوش مخلوط و هم بزنید تا کاملا حل شود.

انبه را پوست کرده و ریز خرد کنید.

سپس انبه را با شیر و شکر مخلوط کنید.

بعد از خنک شدن ژله انبه، مخلوط شیر را به ژله اضافه و هم بزنید.

قالب مورد نظر خود را کمی چرب کنید.

مایه پاناکوتا را در داخل آن بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

  • فروشگاه فروشگاه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی