فروشگاه

فروشگاه

فروشگاه

فروشگاه

کلمات کلیدی

دلایل بی میلی زوجین برای فرزندآوری

بهترین ساعت های مچی زنانه امسال

آرایش چشم ساده و ملایم دخترانه

nfts

nft

new Metavarse

Metavarse

Metarooksًٍُِ

رنگ مو و آرایش صورت را چگونه ست کنیم؟

بهترین راه تست کردن عطر

برخورد صحیح با انواع همکارهای بد در محیط های کاری

۱۰ نشانه مخفی ابتلا به تیروئید

تغذیه ی مناسب برای دانش آموزان

ده راهکار برای بار آوردن دختری با اعتماد به نفس

طرز تهیه شکوفه قند شیرینی مخصوص نوروز

صرفه جویی در مصرف آب هنگام حمام کردن

کدام فناوری‌ ایلان ماسک را ثروتمندترین فرد جهان کرد؟

تاکسی هوایی جنرال موتورز رونمایی شد

فناوری‌های پوشیدنی برای تشخیص ابتلا به کرونا

احتمال وجود موجودات فضایی افزایش یافت

سرانجام ساخت پروژه‌های هنری درباره شهید سردار سلیمانی چه شد؟

فرم حضور در جشنواره فیلم فجر را پر کرده‌ایم

مدیری از پخش ادامه فصل چهارم «دورهمی» خبر داد

چه سریال‌هایی زمستان ۹۹ از تلویزیون پخش می‌شوند؟

درباره وضعیت مسافرانِ سفر یک‌طرفه به مریخ

سریال دل؛ فیلمفارسیِ کشدار با آرایش غلیظ

تلفن های همراه پوشیدنی در راهند

اختصاص تسهیلات ۲۰ میلیاردی برای خرید از نمایشگاه ساخت داخل

پد شارژکنندۀ بی‌سیم WCP-700

به یکی از قطب‌های درمان ناباروری تبدیل شده‌ایم

آخرین مطالب

نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی

فروشگاه فروشگاه | جمعه, ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۰۴:۴۴ ب.ظ

نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی

مجموعه: نکات مهم آشپزی

همه ما تا به حال حتی برای یکبار هم که شده شیرینی یا کیک درست کرده ایم، شاید هم در این کار حرفه ای باشیم، اما همیشه برای هر کاری ریزه کاری هایی وجود دارد که دانستن آنها می تواند خیلی کمک کننده باشد. در این مطلب نکات جالبی راجب پخت کیک را یادآوری می کنیم که شاید کمتر به آنها توجه کرده باشید.

 

• ظرف شما نباید خیس باشد.

• همزن نباید چرب باشد.

 

• اگر می خواهید با همزن دستی سفیده را بزنید کمی آرد و چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید تا زودتر سفت شود. همزن نباید آغشته به زرده باشد.

 

• اگر بیش از حد سفیده را بزنید کیک شما خشک می شود.

• آرد باید بیشتر از شکر باشد.

 

• اگر قالب کیک را از قبل گرم کنید کیک شما بعد از پخت به راحتی از قالب جدا می شود.

• اگر روغن و شکر و زرده را زیاد بزنید کیک شما سفت می شود.

 

• روغن جهت استفاده در شیرینی ابتدا باید آب شود سپس اندازه گیری شود.

• سفیده تخم مرغ را اگر با یک قاشق قند سائیده مخلوط کنید پف آن نمی خوابد.

 

• برا جدا کردن نان شیرینی از قالب شما می توانید یک پارچه را داخل آب خیلی داغ فرو کنید و دور قالب بپیچید و چند دقیقه صبر کنید نان شیرینی را به راحتی از قالب جدا کنید.

 

   مطالب مشابه

دانستنی هایی در مورد آش
 
نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی
 
نکاتی‌ در مورد کمپوت‌ها
 
نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر
 
نکته هایی در مورد زعفران
 
اشعار شاعران بزرگ در مورد تنهایی
 
وسایلی ضروری و مورد نیاز در آشپزخانه
 
نکات دانستنی در مورد لیمو عمانی
 
راهنمای خرید لوازم التحریر مورد نیاز بچه ها
 
نکاتی مهم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی
 

منبع : sooran.com

رازهای آشپزی

  • فوت های کوزه گری برای پخت کیک و شیرینی
  • دلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟
  • آشنایی با نکات مهم و کلی برای پخت کیک
  • تکنیک های مهم آشپزی و شیرینی پزی
  • راز خوش طعم شدن مافین های حاضری
  • سس ها چاشنی های محبوب غذاها

 

   مقالات مشابه

 
چند نکته بسیار مهم که برای مرتب کردن میز شام حتما باید بدانید
 
ست کردن کوسن با مبل ؛ ایده‌های رنگی کوسن برای انواع مبلمان
 
آنچه در مورد روفرشی نمی‌دانید؟
 
۱۰ نکته مهم در مورد انتخاب پرده پذیرایی
 
نکاتی مهم در مورد بستنی خوردن کودکان
 
7 نکته در مورد انواع رومیزی که نمی دانستید!
 
راهنمایی در مورد چگونگی انتخاب درست میز اداری
 
همه چیز در مورد نحوه انتخاب کاغذ دیواری مناسب
  • فروشگاه فروشگاه

نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی